Søgning

GØR DIN PASSION FOR FARVER TIL DIN EKSPERTISE

Bring din ekspertise op på et nyt niveau — 
bliv GOLDWELL MASTER COLORIST.


Denne spændende og interaktive række kurser tager dig med på en rejse gennem hårfarvningens kunst.

Det handler ikke bare om farve, det handler om at udvikle din kreativitet og dine færdigheder på alle områder - kommunikation, behandlinger, teknik og kreativitet.

Hvert Master Colorist-segment fokuserer på forskellige områder inden for hårfarvning og på at give dig ny viden og nye kompetencer.Dette program er til dig, der vil:
» udvikle din forretning og øge kundeloyaliteten
» udvikle og forfine dine tekniske færdigheder
» give din kreativitet et betydeligt løft

 

Lad dig inspirere, mærk energien og kom i gang.
Tilmeld dig!

 

OPNÅ ELITE STATUSNår du har gennemført Color Technician segmentet, får du Master Colorist certificering. Gennemfør yderligere segmenter for at højne din Master Colorist status.

 

 

COLOR TECHNICIAN

KURSER I GOLDWELL SERVICE CYCLE OG STANDARDER.

Hvis du vil vær en ægte farveekspert, skal du have et indgående kendskab til alle elementerne: produkter, teknikker og redskaber.
Lær, hvordan du integrerer Goldwells farvesystem i en holistisk behandling, som din kunde vil elske. Bliv COLOR TECHNICIAN.

 

KURSER

COLOR DESIGNER

KURSER I TEKNIKKER OG FARVEBEHANDLING.

Lær om et bredt udvalg af individuelt tilpassede farvebehandlinger og teknikker til enhver kundetype, alder og hudtone. Udvikl dine færdigheder, og bliv en god COLOR DESIGNER.

 

KURSER

COLOR SPECIALIST

KURSER I FARVEFORVANDLING.

Opnå et højt niveau af viden om og ekspertise inden for farvning, som sætter dig i stand til at tackle enhver farveudfordring. Begynd at eksperimentere med farver, og bliv COLOR SPECIALIST.

 

KURSER