Søgning

SHANE HENNING

Goldwell Global Master, Australien

Som Creative diretor og medejer af Noddys on King i Sydney Australien, deler Shane hans passion ved at arbejde tæt med utallige skønhedsredaktører og frisører, hvor han giver tips og råd omkring trends og det nye indenfor hår. Han har mange års erfaring i samarbejde med mode og show direktører.

 

MORE INFO

PETER WU

Goldwell Global Master, Taiwan

Peter Wu sætter farven i den award vindende salon team HEADLINE i Taipei Taiwan. De seneste 20 år er blevet brugt på at ære hans håndværk, og konstant fortolke på de nyeste teknikker og retninger indenfor hårfarve.

 

MORE INFO

RODICA HRISTU

Goldwell Global Master, Canada

Global Master Team medlem, Rodica Hristu, begyndte at klippe hendes mors hår i hendes hjemland Rumænien, da hun var ni år gammel. Som kun 10 årig fik hun hurtigt etableret en omfattende kundekreds i sit nabolag.

MORE INFO

AGNES WESTERMAN

Goldwell Global Master, Holland

Jeg er en passioneret frisør som er specialiseret i farve og innovative farve teknikker. Jeg står for teamwork, kreativitet, kvalitet og professionalitet

 

MORE INFO

JOHN C. SIMPSON

Goldwell Global Master, USA

Med over 20 års erfaring er John C. Simpson en selvudråbt skønheds industri entusiast. Han elsker sit håndværk og fortsætter med at vise den passion i hans arbejde og liv.

 

MORE INFO

DIMITRIOS TSIOUMAS

Goldwell Global Master, USA

Goldwell Hair Care Artistic Director, Dimitrios Tsioumas, tror på at: "Liv er et storartet lærred, og du burde kaste alt den maling, du kan på det."
 

MORE INFO

LISA WHITEMAN

Goldwell Global Master, Stobritannien

Lisa har været i hår branchen i næsten 25 år. Såvel som at være medejer og direktør af den stylistiske Salon Webster Whiteman i Mayfair, har hun været træner og mentor for mange salon ejere og talentfulde up-and coming frisører både nationale og internationalt.

MORE INFO

MARIO KRANKL

Goldwell Global Master, Austria

Verdensmesteren hårstylisten Mario Kankl er en af østrigs mest fremtrædende hårstylister. Han bliver betragtet som alsidig i frisørbranchen.

 

MORE INFO