Søgning

INSPIRATION TEAM

Verdensklasse uddannelse starter med verdensklase kunstnere og undervisere.

GLOBAL MASTERS

 • SHANE HENNING

  Goldwell Global Master, Australien

  Som Creative diretor og medejer af Noddys on King i Sydney Australien, deler Shane hans passion ved at arbejde tæt med utallige skønhedsredaktører og frisører, hvor han giver tips og råd omkring trends og det nye indenfor hår. Han har mange års erfaring i samarbejde med mode og show direktører.

   

  MORE INFO

 • TIMOTHY SWITZER

  Goldwell Global Master, Canada

  Timothy Switzer stræber efter at dele sine succes strategier, som han har lært som ejer af og stylist ved Timothy and Co., hvor han dagligt udfordrer reglerne i hår industrien.

   

  MORE INFO

 • PETER WU

  Goldwell Global Master, Taiwan

  Peter Wu sætter farven i den award vindende salon team HEADLINE i Taipei Taiwan. De seneste 20 år er blevet brugt på at ære hans håndværk, og konstant fortolke på de nyeste teknikker og retninger indenfor hårfarve.

   

  MORE INFO

 • RODICA HRISTU

  Goldwell Global Master, Canada

  Global Master Team medlem, Rodica Hristu, begyndte at klippe hendes mors hår i hendes hjemland Rumænien, da hun var ni år gammel. Som kun 10 årig fik hun hurtigt etableret en omfattende kundekreds i sit nabolag.

  MORE INFO

 • AGNES WESTERMAN

  Goldwell Global Master, Holland

  Jeg er en passioneret frisør som er specialiseret i farve og innovative farve teknikker. Jeg står for teamwork, kreativitet, kvalitet og professionalitet

   

  MORE INFO

 • JOHN C. SIMPSON

  Goldwell Global Master, USA

  Med over 20 års erfaring er John C. Simpson en selvudråbt skønheds industri entusiast. Han elsker sit håndværk og fortsætter med at vise den passion i hans arbejde og liv.

   

  MORE INFO

 • DIMITRIOS TSIOUMAS

  Goldwell Global Master, USA

  Goldwell Hair Care Artistic Director, Dimitrios Tsioumas, tror på at: "Liv er et storartet lærred, og du burde kaste alt den maling, du kan på det."
   

  MORE INFO

 • LISA WHITEMAN

  Goldwell Global Master, Stobritannien

  Lisa har været i hår branchen i næsten 25 år. Såvel som at være medejer og direktør af den stylistiske Salon Webster Whiteman i Mayfair, har hun været træner og mentor for mange salon ejere og talentfulde up-and coming frisører både nationale og internationalt.

  MORE INFO

 • MARIO KRANKL

  Goldwell Global Master, Austria

  Verdensmesteren hårstylisten Mario Kankl er en af østrigs mest fremtrædende hårstylister. Han bliver betragtet som alsidig i frisørbranchen.

   

  MORE INFO