Søgning

TIMOTHY SWITZER

Goldwell Global Master, Canada

Timothy Switzer stræber efter at dele sine succes strategier, som han har lært som ejer og stylist ved Timothy and Co., hvor han udfordrer reglerne i hårbranchen på daglig basis.
Timothy er en Global Color Challenge Winner i Partner Category og har mange andre anerkendelser fra branchen bag ham såsom:  
I 2013 blev Timothy udnævnt Color Zoom Master! Han samarbejdede med andre de andre vindere og skabte den nye 2014 kollektion; "at dette team har skabt sådan en smuk ny kollektion til Goldwell er sådan en ære."
I 2013 blev Timothy nomineret til en NAHA award i Contemporary Classic kategori, hvilket var hans tredje nominering.
I 2010 var han i North American Hairstyling Awards [NAHA] som finalist i Fashion Forward kategori og har været finalist i Contessa Awards, Mirror Awards og deltaget i Toronto Allied Beauty Association.
I 2012 Contessa Awards vandt Timothy Makeover Colorist og Master Colorist.
I 2013 havde han æren af at vinde Session Stylist of the Year. Hans innovative arbejde har optrådt i mange førende canadiske og amerikanske handel publikationer. Timothy deler hans fri tænkende filosofi omkring hårfarve og præcisions klipning, kreative teknikker med en kreativ kant som hjælper dig med at beholde hvilken som helst kunde.


"Alle har en ting, som de kan lære dig omkring dig selv og branchen, hvis du vil lytte."

Awards

• National winner of Trend Zoom Color Award Partner Category – 2007
2009 Color Zoom Color Challenge Winner
2012 Contessa Award winner, Master Colorist of the Year
2012 Contessa Award winner, Makeover Colorist of the Year 
2013 Session Hairstylist of the Year 


Område af ekspertise

Timothys udannelsesmæssige baggrund tillader ham at tænke ud af boksen, skabe resultater nemt baseret på et koncept og udvikle uddannelse som er relaterbar og spændende. Han har vist succes i at vejlede med-kunstnere og unge stylister til at nå deres drømme.

Næste træner og vejleder: Peter Wu

 

NEXT