Søgning

FARVE

BRIGHT & BOLD

Intense kontraster materialiserer sig, når modsætningerne mellem Psychedelic Pink og Mystic Violet mødes. De intense og levende farver danner en dristig, elektrisk stil i Natieles nytænkende farvekombination. Gradueringen af toner forstærker formerne, og fremkommer overraskende raffinerede i denne kombination. De opkvikkende farver viser en sofistikeret følelse og laver et klart statement.

LETS GET STARTED

EKSISTERENDE NUANCE
JOMFRUHÅR: 4N

LYSNINGSPROCES TIL TONEHØJDE 9-10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10P (indvirkningstid 10 min.)

POP COLORS

PSYCHEDELIC PINK
Elumen:
30ml Pk@all + 15ml SV@10 + 3ml RV@all
MYSTIC VIOLET
Topchic:
25ml Lotion 6% + 10ml 10V + 10ml 8SB + 5ml 5VV MAX + @PP 1ml Pure Violet

KLIP

FLATTOP REINVENTED

Natieles frisure er en nyfortolkning af 1980’ernes flattop. De hårde kanter og den asymmetriske form på kronen er kendetegnende for frisuren. Afstem længderne i siderne og klip en firkantet form. Forbind dine sektioner i toppen med siderne og atlas knoglen efter den asymmetriske idé. Arbejd med saksen over kammen for at klippe den asymmetriske form på kronen. Føntør og forbedr formen ved hjælp af hårtrimmeren eller saks-over-kam teknikken igen.

STYLING OG STRUKTUR

THE ASYMMETRIC FLATTOP

Natieles frisure er inspireret af 80’ernes new wave og hiphop - dristig med geometriske former. Lav skilningen hvor du ønsker med en afrokam. Påfør StyleSign Big Finish, og brug et hårnet til at lave formen og føntør med en diffuser. Brug et stykke pap eller andet hårdt materiale til at lave et mere kantet look end det første. Definér håret endnu engang med afrokammen, form og støt formen med dit stykke pap. Påfør StyleSign Sprayer og føntør med en diffuser for at skabe et solidt hold.