Søgning

FARVE

ZESTY PUNCH

Her ses et energiladet spil mellem Energy Yellow og Punchy Lime. Den citrus-inspirerede tone i Punchy Lime understreger kraften i Majas farve statement. De energiske lime-toner giver looket en friskhed og komplementerer Offbeat White Yellow, der giver frisuren en opløftende og munter kant. Dip-dye med Punchy Lime og Avocado fremhæver den kompakte form i kombination med de lysere rødder på toppen af hovedet, således at den stilfulde finurlige fragment virker endnu mere iøjnefaldende.

LETS GET STARTED

EKSISTERENDE NUANCE
JOMFRUHÅR: 7N
LYSNET: 10N

LYSNINGSPROCES TIL NYVÆKST TIL TONEHØJDE 10:
SilkLift Gentle

SILVERIZING:
Colorance: 20ml Lotion + 10ml ICY (indvirkningstid 5 min.)

POP COLORS

ENERGY YELLOW
Colorance:
40ml Lotion + 20ml 10G + @PP 6ml Pure Yellow
AVOCADO
Elumen:
10ml BG@6 + 10ml Gn@all + 5ml YY@all
PUNCHY LIME
Elumen:
30ml YY@ll + 1ml Gn@all
OFFBEAT WHITE YELLOW
Colorance:
40ml Lotion + 20ml 10BS + @PP 4 dråber Pure Yellow

KLIP

PUNK, QUIRKY BOB

Majas genopvækkede klassiske form i kombination med det finurlige fragment på kronen giver en moderne udgave af den lange bob. De kompakte konturer ved pandehåret i siderne er karakteristisk for frisuren og lavet med Blunt Cutting. Striberne i frisuren er det etageklippede hår i nakken og pandehåret i kombination med det hår, der ikke er klippet i etager og de disconnected sider. Brug Point Cutting til at forene klip og farve.

 

 

STYLING OG STRUKTUR

THE SLEEK CITRUS BOB

Pop-møder-punk kommer tydeligt til udtryk i Majas styling. Påfør StyleSign Glamour Whip i vådt hår. Føntør håret med en rundbørste sektion efter sektion, mens du laver en klassisk rund form. Afslut med et glattejern. Fremhæv fragmentet på kronen med StyleSign Dust Up. Hvis du ønsker en mere voluminøs udgave af looket, kan man kreppe rødderne i midt-længderne fra tindingerne til nakken og lave volumen. Lad nogle af de kreppede sektioner forblive synlige og afslut med StyleSign Dry Boost.