Søgning

FARVE

CONTEMPORARY CLASHING

Leksis farver er sprængfyldt med energi så meget, at håret næsten får et syntetisk skær. Dristige, livlige farver udfordrer og begejstrer sanserne. De modstridende farver Atomic Red og Psychedelic Pink reflekterer lys, således at det skaber en medrivende effekt i farvespillet. Den sarte, bløde hvide farve skaber et uventet twist til farveforløbet. Resultatet er virkelig polariserende og energisk. Farvens effekt understreger de skarpe konturer og laver et kraftfuldt oprørsk statement.

LETS GET STARTED

EKSISTERENDE NUANCE
JOMFRUHÅR: 6N
LYSNET: 10N

LYSNINGSPROCES TIL NYVÆKST TIL TONEHØJDE 10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10V (indvirkningstid 10 min.)

POP COLORS

ATOMIC RED
Topchic:
30ml Lotion 3% + 20ml 10P + 10ml 7OO@GK + @PP 6ml Pure Red
PSYCHEDELIC PINK
Elumen:
30ml Pk@all + 15ml SV@10 + 3ml RV@all
OFFBEAT WHITE MAGENTA
Colorance:
40ml Lotion + 20ml 10BS + @PP 2 dråber Pure Red

KLIP

MODERN SHAG

Leksis frisure er en moderne udgave af 1970’ernes shag frisure med inspiration fra 1980’erne. De disconnectede sider og nakke, der ikke er klippet i etager, viser en kompakt og dristig form. I pandehåret er der lavet en graduering ved at frisere håret direkte op fra grostedet. Konturene omkring ansigtet er kurvet og forbundet med siderne. Længderne i siderne, i nakken og den korte etageklippede top på hovedet er blevet klippet lige over. Brug Slice Cutting til at afslutte klippet og til at lave en diskret forbindelse mellem toppen, siderne og nakken. Lav et stilfuldt fragment på toppen af hovedet for at tilføre struktur og et element af punk Twisted Scissor Cutting.

STYLING OG STRUKTUR

THE MINIMALIST SHAG

Leksis look er inspireret af 1970’ernes vibes. Påfør StyleSign Smooth Control og føntør håret med en paddelbørste; brug et glattejern til at forme håret. Påfør StyleSign Dust Up i toppen af hovedet og afslut med StyleSign Diamond Gloss. Til et mere elegant look kan du glatte volumen fra toppen af hovedet til ørerne. Brug et hårnet til at udglatte rødderne, spray med en hårspray og føntør med en diffuser. Red let spidserne tilbage mod midt-længderne og klem med et glattejern. Lad håret køle af, og børst herefter så håret får en mere struktureret volume. Brug StyleSign Dry Boost til styling.