Søgning

FARVE

PRIMARY DUEL

Klaudias look er et overraskende tilbagekomst til de mere simple farver. De primære og sekundære farver står for styrke og selvsikkerhed. Color blocks af Ivy Green og Illusion Blue starter nedefra, hvor de grafiske farver er placeret side ved side. Energy Yellow tilfører livlighed, kontrastfylde med den bløde Offbeat White tone, udgør baggrundsfarven. Dette skaber en pop-møder-punk fornemmelse.

LETS GET STARTED

EKSISTERENDE NUANCE
JOMFRUHÅR: 6N
LYSNET: 10N

LYSNINGSPROCES TIL NYVÆKST TIL TONEHØJDE 10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10V (indvirkningstid 10 min.)

POP COLORS

ILLUSION BLUE
Elumen:
20ml Bl@all + 10ml Tq@all + 10ml SV@10
IVY GREEN
Elumen:
10ml BG@7 + 5ml Tq@all + 5ml Gn@all
ENERGY YELLOW
Colorance:
40ml Lotion + 20ml 10G + @PP 6ml Pure Yellow
OFFBEAT WHITE
Colorance:
40ml Lotion + 20ml 10BS

KLIP

URBAN STATEMENT

Klaudias stærke geometriske form henleder tankerne på 1980'erne og 70'ernes ikoniske Firefly frisure. Blunt Cutting er blevet brugt til at skabe formen og de skarpe konturer. Start i venstre side og klip håret kortere og længere mod nakken. På den måde opnår du en kraftfuld asymmetri ved over-directing, begynd fra venstre mod højre side. Disconnect nakken fra siderne. Arbejd med en jævn graduering for at kombinere runde og firkantede former. Brug Twisted Scissors Cutting til at lave den punkinspirerede finurlighed på toppen af hovedet. Individualiser klippet med Deep Point Cutting.

STYLING OG STRUKTUR

THE POP ART FIREFLY

1980’ernes farver, dristige kontrurer og det asymmetriske pandehår - sådan lyder opskriften på Klaudias look. Påfør StyleSign Flat Marvel og føntør håret, så det får formen udglattende med en tunnelbørste. Afrund spidserne med et glattejern. Fremhæv det lille finurlige fragment på kronen med StyleSign Dust Up. Brug et mini-kreppejern til at lave den overdrevne asymmetriske form ved rødderne i begge sidder. Brug glattejernet til at tydeliggøre formen. Afslut med StyleSign Magic Finish og StyleSign Dust Up for at lave fragmentet på toppen af hovedet.