Søgning

WE THINK STYLIST

Vi hører dig. Vi forstår, at et partnerskab er mere end gode produkter.

Så lad os starte en ny samtale - en samtale omkring dig, som har det ultimative mål at skabe et rigtigt partnerskab. Trods alt er det essensen af det nye Goldwell brand - et brand i udvikling, guidet af vores globale team af passionerede stylister. Mere end nogensinde vil alt vi gør være dedikeret til dig og din succes.

MY STYLIST. MY HERO.

Det handler om forholdet mellem dig og dine kunder -
og hvorfor det er så vigtigt at have den rigtige stylist.
Alle vellykkede besøg hos frisøren har en helt: dig.

 

MERE INFORMATION

WE THINK STYLIST

Vi omfavner din passion for smukt hår. Vi tror på, at det kun er sammen, vi kan nå nye højder ved at opnå kreativ ekspertise, fremragende kundetilfredshed og salon succes.

 

MERE INFORMATION

 

 

GLOBAL MASTERS

“Vi vil have en partner, der er en af os." 

Vi forstår, at et partnerskab er mere end gode produkter. Så lad os starte en ny samtale - en samtale om dig med det ultimative mål at skabe et rigtigt partnerskab.

 

MERE INFORMATION

 

 

IT’S WAY BEYOND PRODUCTS

Frisøreksklusive produkter til professionelle behov.

En fyldt portefølje for fantastiske resultater. Innovative værktøjer med overlegen smidighed. Teknologiske fremskridt, der effektiviserer dit arbejde. Servicekoncepter, som gør dine kunder glade. 

MERE INFORMATION

PRODUKTBOG

HISTORIE

Partneren til frisører i mere end 50 år.

Efter hans vision om at bygge en virksomhed som eksklusivt fokuserer på frisører som forretningspartnere, udvikler Erich Dotter hans første Goldwell produkt: Goldwell Ideal.

 

MERE INFORMATION