GLOBAL ARTISTIC NETWORK

Mød kunstnerne i det internationale Goldwell netværk og oplev sand kreativitet.

“SAMMEN FÅR VI UBEGRÆNSET INSPIRATION."Rodica Hristu

Goldwell Global Artist, Canada

INTERNATIONAL ARTISTIC TEAM

KUN KUNSTNERE I VERDENSKLASSE
KAN GIVE DIG KURSER I VERDENSKLASSE.

Lær af de bedste! Kunstnerne på Goldwell Master Team repræsenterer de højeste standarder inden for Goldwells uddannelse og inspiration.

Ved alle vores globala akademier eller på scener rundt om i verden, får du en kursusoplevelse, du aldrig vil glemme, og et stort løft i din personlige udvikling.

Nordic Creative Artist Dani Abunar

Frisøren, der elsker at inspirere og uddanne andre. Hans passion for at skubbe til sin egen og andres kreativitet gør ham til en fantastisk underviser og motivator.

Han er i øjeblikket Goldwells Nordic Creative Artist og laver seminarer, shows og inspirerende dage i de nordiske lande sammen med os ved Goldwell.

Dani har vundet mange priser i løbet af sin karriere: verdensmester, europamester, "Dette års Avant Garde frisør", og har også vundet prisen som "Årets frisørvirksomhed" i Sverige. Vi er meget glade for at introducere Dani som en tæt samarbejdspartner.

GOLDWELL EDUCATION TEAM

Før vi tilbyder dig undervisning, underviser vi vores instruktører. Uanset hvad du forventer af dem, forventer vi mere, både med hensyn til færdigheder, motivation og inspiration. Lær af instruktører, der tror på dig og stoler på din personlige udvikling. Vi ønsker, at vores kurser er lærerige, og at du oplever fremgang sammen med os!