IN•FLUX

KONCEPTET

Farve, klipning, styling og struktur.

Modetrends udvikler sig fra år til år ved at bygge på, og påvirke, hinanden. De ændrer sig en anelse i karakter - men er altid baseret på designelementerne farve, klipning/form og styling/struktur. Det er de elementer, der forbinder de forskellige modelooks og gør hver kollektion unik.
Color Zoom er baseret på modetrends, som også bruges til inspiration.

Denne kollektion demonstrerer designelementerne i håret med Iridescent Colors, selvsikre klipninger/former og udtryksfulde styles/strukturer. 
Bliv fortryllet af kontinuiteten, opdag mørket, lad regnbuefarver belyse og skabe dit IN•FLUX look.


FARVE

IRIDESCENT EFFECT – MYSTIKKEN I FARVEEFFEKTEN SKABER KONTINUITET


Samspillet mellem mørke, gådefulde baggrundsfarver står i kontrast til kraftige, magnetiske farver og skaber farveeffekten Iridescent Effect – farveudtrykket i IN•FLUX Collection. Iridescent Effect kendetegnes af root shading og mørke underliggende farver, kombineret med dynamiske, excentriske farver på overfladen. En mørk baggrund er det perfekte podium til at fremvise de levende Iridescent Colors på overfladen. På samme tid skaber nuancerne ved rødderne dybde, og det mørke omrids understreger designlinjen – mens de glitrende farver viser strukturen i klipningen. 


Man påfører Iridescent Colors på individuelle hårlokker ved at bruge intuitiv og kreativ Handpainting. Du kan integrere mere omfattende eller pjuskede Iridescent Effects ved at tilfældigt blande farverne eller positionere dem ved siden af hinanden. Derved påvirker farvemassen intensiteten i Iridescent Colors og dermed også Iridescent Effect.

KLIPNING

KLIP SKARPE LINJER

Vi skaber dynamisk perfektion ved at kombinere forskellige former og længder i en klipning. En karakteristisk form i IN•FLUX Collection er trekanten. Trekanter er oplagt i alt pandehår.

Modsat er formen i nakken konveks. Blunt Cutting i kombination med Dark Background understreger de stærke konturer i klipningen.

Elementer, der ligger i lag, som pjuskede hårlokker, bruges til at blødgøre klipningen. At gå fra kort til langt hår er en anden måde at skabe bevægelse på.

De farveteknikker, som blev brugt til at skabe denne kollektion er Back-Hand-Slice Cutting, (Deep) Point Cutting, (Deep) Slice Cutting og Step-Cutting.

STYLING OG STRUKTUR

FLEKSIBEL STYLING OG STRUKTUR

Alle looks styles med udglattede rødder og en overordnet glathed i formen. Det gennemgående element i alle styles er midterskilningen. For at opnå variationer i stylingen kan alle looks i IN•FLUX Collection have bløde bølger og rå struktur, som yderligere understreger farvningen af rødderne.

Strukturerede silhuetter danner kontrast med dansende, pjuskede lokker og understreger klipningen i ethvert look og præsenterer på perfekt måde Iridescent Effect i alle styles. For at highlighte ansigtsstrukturen styles alle looks ind over ansigtet eller blæses væk fra ansigtet.

Kollektionens højdepunkter

Iridescent Effect – mystikken i farveeffekten skaber kontinuitet.

Samspillet mellem mørke, gådefulde baggrundsfarver står i kontrast til kraftige, magnetiske farver og skaber farveeffekten Iridescent Effect – farveudtrykket i IN•FLUX Collection. Iridescent Effect kendetegnes af root shading og mørke underliggende farver, kombineret med dynamiske, excentriske farver på overfladen. En mørk baggrund er det perfekte podium til at fremvise de levende Iridescent Colors på overfladen. På samme tid skaber nuancerne ved rødderne dybde, og det mørke omrids understreger designlinjen – mens de glitrende farver viser strukturen i klipningen.

REGNBUEFARVET BLÅ, GULD OG VIOLET

EN PSYKEDELISK OVERFLADE - LIGE SOM OLIE I EN VANDPYT.

 • FARVE

  Alinas Iridescent Effect er skabt med en komposition af Electric Violet, Azure Blue og Pale Grey, der svæver sammen på en Noir Blue baggrund. Skyggen i udvoksningen skaber kontur og dybde og er det centrale element i denne farveteknik. Hvirvlen i Acid Gold skitserer pandehåret og smelter ind i Azure Blue, hvilket skaber en dunkel atmosfære. Kombinationen af alle Iridescent Colors fremhæver klipningens form på en perfekt måde og tilføjer et element af kontinuitet gennem hele spektret af farveskift.

 • FARVE

  EKSISTERENDE NUANCE:
  Jomfruhår 
  Udvoksning: 5NA
  Længder og spidser: 5NA

  LYSNINGSPROCES FOR IRIDESCENT COLORS OP TIL TONEHØJDE 9–10:
  SilkLift Strong: 35 ml Conditioning Cream Developer 9% 
  + 1 skefuld High Performance Lightener
  + 3 pump Intensive Conditioning Serum Concentrate

 • FARVE

  SILVERIZING:
  Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10V (indvirkningstid 10 min.)

  ROOT SHADING/DARK BACKGROUND:
  Noir Blue
  Topchic: 40 ml Lotion 6% + 25 ml 8SB + 5 ml 2A + 10 ml A-Mix

 • FARVE

  IRIDESCENT COLORS:
  Electric Violet
  Elumen: 7 ml Pk@all + 3 ml Tq@all + 10 ml SV@10
  Acid Gold
  Elumen: 25 ml YY@all + 5 ml AB@9
  Pale Grey
  Elumen: 1 ml AN@5 + 5 ml SV@10 + 20 ml SB@10
  Azure Blue
  Elumen: 11 ml Tq@all + 1 ml NB@5 + 5 ml Bl@all

 • KLIP OG STYLING

  STRUKTUREREDE SEKTIONER MED UDVENDIGE LAG

  En kombination af en kort undercut og en struktureret sektion med udvendige lag på toppen. Alinas klipning er baseret på en konveks form i nakken med en skarp kontur og stærke linjer. Reducer længden med Block Graduation for at skabe den indvendige, afrundede trekantede form. Parallelt er der bevægelse på toppen. Brug Point Cutting til at skabe det brudte pandehår. Brug Deep Slice Cutting til at reducere volumen og skabe en struktureret overflade, der giver håret lov til at bevæge sig ved hvert skridt.

 • STRUKTUR OG STYLE

  SVÆVENDE BLØDHED I ANSIGTET

  Alinas style indrammer hendes ansigt perfekt og viser det bedste i Iridescent Effect. For at skabe den svævende blødhed påføres StyleSign Power Whip i hele håret. Føntør håret glat fra højre side over ansigtet for at skabe en blød bevægelse med en lille paddelbørste. Form så håret med et glattejern. Brug StyleSign Sprayer for at tilføje intens glans og fleksibelt hold.

 

 

FLYDENDE BEIGE, GRÅ, PINK

FARVE STRØMMER GENNEM LAGENE.

 • FARVE

  Ida Maries Iridescent Effect fremhæver klipningens geometriske elementer samtidig med, at de står i stærk kontrast til lagene i hendes runde pandehår. Acid Gold og Light Pink refleksionerne mod Pale Grey er en farvekombination, der tilføjer bevægelse, definerer linjerne og fusionerer de to former for at skabe kontinuitet i form og farve.

 • FARVE

  EKSISTERENDE NUANCE:
  Udvoksning: 7NA
  Længder og spidser: 9N/10N (lysnet)

  ROOT SHADING:
  Topchic: 40 ml Lotion 6% + 30 ml 8N@GB + 10 ml 8N@BS

 • FARVE

  DARK BACKGROUND:
  Opal Beige
  Colorance: 60 ml Lotion + 20 ml 9BA + 10 ml 7RB
  Pale Grey
  Elumen: 1 ml AN@5 + 5 ml SV@10 + 20 ml SB@10
  Mauvy Pink
  Elumen: 3 ml Pk@all + 8 ml GB@9 +12 ml NB@10
  Acid Gold
  Elumen: 25 ml YY@all + 5 ml AB@9

 • KLIP OG STYLING

  SKAB BEVÆGELSE MED LAG

  Denne dristige frisure med lag på toppen giver håret lov til at bevæge sig frit. Det runde pandehår har en skarp, rund kontur, der står i kontrast til de strukturerede lag på toppen. Brug Blunt Cutting til at skabe den konvekse linje og indvendige konvekse graduering. Understreg frisurens form med Step Cutting for at reducere længde og volumen samtidig med, at det skaber en fjerlet struktur på overfladen. Afslut med Deep Slice Cutting for at lave det konvekse, runde pagehår blødere i formen samt fremhæve Iridescent Effect.

 • STRUKTUR OG STYLE

  FRA STRUKTUR TIL BEVÆGELSE

  Denne style kendetegnes ved strukturerede hårlokker på toppen og en glat kontur nedenunder. For at opnå dette modsatrettede look påføres StyleSign Smooth Control i hele håret. Form håret ved at føntørre det med en paddelbørste. Brug et krøllejern med medium diameter til at lave bløde bølger i længderne og spidserne på toppen. Giv bølgerne struktur og en mat glans med StyleSign Texturizer.

 

 

SORT BLOMMEFARVET, PINK OG VIOLET BEVÆGER SIG FRIT

ET DYNAMISKT FARVESPEKTRUM FRA BLØD TIL LYS.

 • FARVE

  Julies Black Plum baggrund, med en subtil violet-rød karakter, gør det muligt for Iridescent Colors at bevæge sig frit på de lange lokker med en blød, multi-dimensionel graduering. Mauvy Pink står i kontrast til Acid Gold, og tilføjer en unik, visuel effekt der strækker sig fra at være kompakt til perfekt kontinuitet. Acid Gold mod Electric Violet fortynder det dynamiske farvespektrum fra dyb til lys og fra solid til blød.

 • FARVE

  EKSISTERENDE NUANCE:
  Jomfruhår
  Udvoksning: 6N
  Længder og spidser: 7N (naturally lightened)

  LYSNINGSPROCES FOR IRIDESCENT COLORS OP TIL TONEHØJDE 9–10:
  SilkLift Control Ash: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% 
  + 1 skefuld High Performance Lightener + 3 pump Stabilizer

  ROOT SHADING:
  Black Plum
  Topchic: 30 ml Lotion 3% + 10 ml 3VV MAX + 15 ml 6VV MAX
  + 5 ml P-Mix

 • FARVE

  DARK BACKGROUND:
  Black Plum
  Topchic: 30 ml Lotion 9% + 10 ml 3VV MAX + 15 ml 6VV MAX
  + 5 ml P Mix

  IRIDESCENT COLORS:
  Mauvy Pink
  Elumen: 3 ml Pk@all + 8 ml GB@9 + 12 ml NB@10
  Electric Violet
  Elumen: 7 ml Pk@all + 3 ml Tq@all + 10 ml SV@10
  Acid Gold
  Elumen: 25 ml YY@all + 5 ml AB

 • KLIP OG STYLING

  MEGET KORT PANDEHÅR KONTRA LANGE LAG

  Julies style er en moderne fortolkning af svenskerhår. Klipningens hovedelementer er det meget korte pandehår kontra de lange, pjuskede hårlokker og den konkave form i nakken. Indvendige lag bruges til at skabe en konveks form. Den ensartede graduering over områderne omkring ørerne opnås med Point Cutting og er forbundet til de lange sider med Back Hand Slice Cutting. Brug Deep Slice Cutting, i kombination med Deep Point Cutting, til linjen og til at skabe en svævende struktur ned i spidserne og en struktureret overflade med en rå fornemmelse.

 • STRUKTUR OG STYLE

  PJUSKEDE HÅRLOKKER RAMMER ANSIGTET IND

  Et meget kort pandehår kombineret med udglattede rødder og længere hårlokker i siderne – en perfekt style til at bringe det bedste frem i et dristigt og selvsikkert ansigt. Påfør en lille mængde StyleSign Flat Marvel i håret. Form håret uden at skabe volumen ved at føntørre det med en lille paddelbørste. Skab struktur i siderne og i pandehåret med fingrene ved hjælp af StyleSign Showcaser. Sno de pjuskede totter mod ansigtet.

   

   

   

Opdag Collection Manual

 

COLLECTION MANUAL

Se Color Zoom teknikhovederne i 3D!

 

GOLDWELL EDUCATION PLUS APP