IN•FLUX

COLOR ZOOM '17 COLLECTION

IN•FLUX
OMDANNELSE AF ENERGI. FUSIONERING AF FORMER. FORVANDLING AF FARVER.

Det er skønhed i bevægelse. Mørke, elegante farver smelter sammen med gådefulde regnbuefarver og skaber et nyt samspil af farver i håret. Form og farve arbejder sammen på en skøn måde for at skabe hårmode uden en tydelig begyndelse eller slutning. Den behagelige stemning minder om skumring - den perfekte sammensmeltning af lys og tiltagende tusmørke - et konstant skiftende samspil af skygger og lysstråler. Det er ikke skønhed, du kan definere - det er mode, der taler til dine følelser.
Det er skønhed IN•FLUX.

Det er kreativitet IN•FLUX

Vores Color Zoom '17 Creative Team har hentet inspiration fra de seneste modetrends og har skabt en kollektion, der bevæger sig mellem lys og mørke, blød og hård, heroisk og gådefuld. En spændende fusion af kunstnerisk udfoldelse og progressiv livsstil. Det er kreativitet, du ikke kan lære - det er kreativitet, der kommer indefra i dig selv.

Looks

Farve IN•FLUX

Dark Backgrounds går over i lyse Iridescent Colors og tilbage igen i forskellige skygger. 
En psykedelisk overflade opstår. Effekten: lige som olie i en vandpyt. Den overordnede følelse er en stærk, heroisk attitude. 

Former IN•FLUX

Stærke former går over i bløde kanter. Korte sider går over i en længere nakke og skaber en følelse af elegance: kontinuitet med en vis sejhed.

Struktur IN•FLUX

En fusion af kontraster: Bløde bølger og pjuskede hårlokker kombineres med rå teksturer og stærke silhuetter.
Der bliver lagt vægt på kontinuitet i frisuren. Regnbuefarverne bliver mere strålende. En perfekt synergi af styrke og elegance.

ALINA

Root shading skaber kontur og form. Strukturerede sektioner fusionerer med udvendige lag - resultatet: en svævende blødhed i ansigtet.

 

BILLEDGALLERI

IDA MARIE

Farve strømmer gennem lagene; den dristige frisure med lag giver håret lov til at bevæge sig frit, stylingen kendetegnes ved: fra struktur til bevægelse.

 

BILLEDGALLERI

CHARLY

Farven flyder fra lys til mørk, korte overgange til lange, et pandehår, der er strøget tilbage, skaber en blød bevægelse.

 

BILLEDGALLERI

VAL

Root shading går over i lys blond og smelter sammen i stærke former inspireret af 80'erne - defineret af en kombination af struktur og bevægelse.

 

BILLEDGALLERI

JULIE

Farve fremhæver de lange lokker, et meget kort pandehår kontra lange lag, pjuskede hårlokker rammer ansigtet ind.

 

BILLEDGALLERI

MALAIKA

Afrundede former forbinder det perfekte farvespil. Det skaber en gådefuld elegance, der opstår gennem bølger.

 

BILLEDGALLERI

 

 

Blandingsanbefalinger og produkter

 

BLANDINGSANBEFALINGER

PRODUKTER