COLOR ZOOM '17
CREATIVE TEAM

“JEG KAN ABSOLUT
SE MIG SELV I
KOLLEKTIONEN.”

 

Corinne Brown

GLOBAL WINNER
PARTNER CATEGORY 2015,
USA

Corinne identificerer sig til 200% med sit arbejde som stylist. Så det er ingen overraskelse, at hun er gået fra at starte som elev i Spokane, Washington til at vinde Color Zoom '15 i Las Vegas! Til Goldwells events er hun en inspirerende underviser og vært. Selvom hun selv synes, at sejren i Color Zoom Challenge '15 var højdepunktet i hendes karriere, er vi ikke i tvivl om, at en talentfuld stylist som hende har meget mere i vente. Corinnes base er Jaazz Salon i Spokane, Washington, USA.

“ALLE FRISØRER HAR
EN MØRK SIDE.”

 

 

Rodica Hristu

Goldwell
COLOR ZOOM MASTER,
CANADA

Hvis man kender Rodica, er det svært at forestille sig, at hun har en mørk side! Hun er passioneret og dedikeret til farver og til at farve hår. Rodica er en internationalt anerkendt stylist som, med sine enestående evner, var en fantastisk mentor for vinderne. Hun støttede dem i skabelsen af den smukke Iridescent Effect. Rodica har været en Goldwell Global Artist i årevis og det er allerede hendes anden Color Zoom Collection. Hun arbejder i Art Hair Color Studio And Spa i Toronto, Canada.

“VÆR INSPIRERET
OG KREATIV.
IKKE EN EFTERABER.”

 

Sascha Haselhoff

GOLDWELL
COLOR ZOOM MASTER,
TYSKLAND

Sascha er teamets klippeekspert. Han støttede dem i at bringe deres idéer om kontinuitet og glidende former til live i klipningen. Saschas opfindsomhed har altid været hans drivkraft, og takket være den har han vundet adskillige priser. Denne egenskab er det, der gør ham til en ekstraordinær Goldwell Global Artist, vært og stylist. Innovative kunstneriske evner møder funktionalitet og personlighed: det er Sascha. Han bor og arbejder i Berlin, Tyskland, hvor han styrer icono academy.

“JEG PRÆSENTERER MINE KUNDER
FOR ET KUNSTVÆRK, HVER GANG
DE TAGER PLADS I STOLEN.”

 

Harley LoBasso

GLOBAL WINNER
CREATIVE CATEGORY 2015,
USA

Harley mener, at Color Zoom er frisørfagets OL. At vinde Color Zoom Challenge '15 fik hende til at føle sig som en helt: det perfekte udgangspunkt for at skabe looks med en stærk, heroisk attitude. Harley er en kunstner fra top til tå: lidenskabelig, inspireret, talentfuld, ekstraordinær. Hun nød virkelig at skabe IN•FLUX Collection sammen med de andre vindere og give kreativiteten frit løb. Harley er farveekspert i Hair By Scott & Co. i Delray Beach, Florida, USA.

“DU KAN VIRKELIG FÅ EN TRIST KUNDE
TIL AT BLIVE EN GLAD KUNDE BLOT VED AT
FORANDRE KUNDENS HÅR.”

 

Natalie Cara Jones

GLOBAL WINNER
NEW TALENT CATEGORY 2015,
STORBRITANNIEN

Enhver kunde kan være glad for at have Natalie som sin stylist. Hun henter kreativ inspiration fra både hjerte og sjæl. Hun elsker at være i stand til helt at kunne forvandle kundens udseende og humør, og hendes passion er at gå efter klipninger og farver, der kræver meget præcision. Det er uden tvivl den kreative side af frisørfaget, der stimulerer hendes drive og beslutsomhed. Natalie elsker at arbejde og brainstorme sammen med andre stylister. Natalie arbejder i Nicola Smyth Award Winning Hair, Storbritannien.

Du kan blive den næste internationale trendsætter!

 

KONKURRENCEN

BRIEFING KIT

Nu er det din tur

Hvad venter du på? Få dit Briefing Kit og bliv en del af spændingen.
Læs venligst vores vilkår og betingelser for deltagelse.

KOMMER SNART