COLOR ZOOM '17

IN·FLUX

Om Color Zoom

Velkommen til hårstylingens haute couture.

Fantastisk mode møder smukt hår - det er Color Zoom. I fokus er Color Zoom Collection. Udviklet af Color Zoom Master Team og de internationale vindere i Color Zoom Challenge.

 

MERE INFORMATION

Kollektionen

IN·FLUX

Omdannelse af energi. Fusionering af former. Forvandling af farver. Det er skønhed IN·FLUX. Mørke, elegante farver smelter sammen med gådefulde regnbuefarver og skaber et nyt samspil af farver i håret. Form og farve arbejder sammen på en skøn måde for at skabe hårmode uden en tydelig begyndelse eller slutning. Den behagelige stemning minder om skumring, et konstant skiftende samspil af skygger og lysstråler. 

MERE INFORMATION

Creative Team

Color Zoom '17 Creative Team

Den årlige Goldwell Color Zoom Collection er udviklet af de internationale Color Zoom Challenge vinderne i samarbejde med Creative Master Team. Lær de passionerede stylister at kende her.


MERE INFORMATION

Uddannelse

Skabt til at inspirere.

Det er ikke mulig at genskabe hårmodekollektionen med succes i din salon, hvis ikke du har den rette uddannelse.


MERE INFORMATION

Collection Manual

Den komplette Color Zoom '17 Collection Manual

Find den komplette Color Zoom '17 Collection Manual som flipbog og som download. Du kan også bruge Collection Manual i Goldwell Education Plus App. Når du åbner appen, ret dit smartphone-kamera mod Collection Manual siderne og se teknikhovederne i 3D.

 

MERE INFORMATION

GOLDWELL EDUCATION PLUS APP

Brug moderne teknologi til at se Color Zoom teknikhovederne i 3D!

Du arbejder med de højeste standarder - vi giver dig de værktøjer, du skal bruge. Med vores app kan du opleve vores teknikhoveder i en banebrydende teknologi, der viser 3D-modellerne i en futuristisk 360°-visning.

 

MERE INFORMATION

Blandingsanbefalinger og produkter

Smukt hår fortjener de bedste produkter.

For at skabe de mest udtryksfulde looks fra IN·FLUX kollektionen, følg de originale blandingsanbefalinger fra Goldwell og brug de komplementerende styling- og plejeprodukter.

 

MERE INFORMATION

KONKURRENCEN

Du kan være den næste internationale kreative stjerne.

Vis din unikke kreativitet, idéer og passion på scenen. Det er din chance for at brillere og få anerkendelse. Color Zoom Challenge er en af de største livekonkurrencer for frisører. Tag udfordringen op, bliv den næste internationale kreative stjerne.

 

MERE INFORMATION

Vindernes Hall of Fame

Se de nuværende og tidligere vinderne af Color Zoom Challenge.

Få mere at vide om nogle af de mest kreative frisører.

 

MERE INFORMATION

GLOBAL ZOOM EVENT BARCELONA

Global Zoom Event er et af de mest inspirerende arrangementer for stylister fra hele verden og i 2017 finder det sted i Barcelona. Dagene byder på masser af hårinspiration og udveksling af idéer med andre kreative stylister, der vil booste din kreativitet. 

Bliv en del af dette og deltag i livefinalen i Color Zoom Challenge, oplev lanceringen af Color Zoom Collection og mød ligesindede kreative personer.

 

MERE INFORMATION

Historie

Se de tidligere Color Zoom kollektioner.

 

MERE INFORMATION

Presse

Hjemmesidens pressesektion.

 

MERE INFORMATION